Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Wachtkamerstoelen voor praktijken, gezondheidscentra en kantoren!

Er worden vaak hele specifieke eisen gesteld aan wachtkamerstoelen. Zo dienen wachtkamerstoelen stevig, stabiel en hygiënisch te zijn. Daarnaast moeten ze er natuurlijk ook mooi uit zien.

Wachtkamerstoelen zijn er op berekend om een afwisselende hoeveelheid mensen voor korte periodes te ondersteunen. De meeste wachtkamerstoelen hebben dan ook een vrij harde zitschaal, die goed zit voor een korte tijd maar mensen niet uitnodigt om langer te blijven hangen. U zult dan ook ervaren dat wachtkamerstoelen minder zitcomfort hebben dan bijvoorbeeld fauteuils of wachtkamerbanken.

Bent u juist op zoek naar comfortabele wachtkamerstoelen voor uw zorgcentrum of praktijk? Veel van onze wachtkamerstoelen kunnen ook met stoffering geleverd worden, maar u kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen bij onze fauteuils.

Als u geïnteresseerd bent in één (of meerdere) van onze wachtkamerstoelen, kunt u altijd langskomen in onze 1000 m2 showroom. Hier kunt u altijd even langskomen om uw stoel proef te zitten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een proefplaatsing op locatie te regelen! Dan kunt u de stoel in uw eigen praktijk testen. 


Wachtkamerstoelen


Ons assortiment wachtkamerstoelen is expres samengesteld uit verschillende wachtkamerstoelen. Door een beperkt aantal stoelen aan te bieden die veel van elkaar verschillen, houden wij ons assortiment overzichtelijk en toch divers. Zo leveren wij design wachtkamerstoelen met een houten onderstel, maar ook koppelbare wachtkamerstoelen die stevig blijven staan.

Bent u op zoek naar een mooie wachtkamerstoel voor uw bedrijf? Of wilt u graag een praktische en hygiënische stoel voor uw zorgpraktijk?


Bekijk alle wachtkamerstoelen


Naar wat voor wachtkamerstoel bent u op zoek?

Koppelbare wachtkamerstoelen voor ziekenhuizen

Wachtkamerstoelen voor ziekenhuizen


Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben vaak andere behoeften dan bedrijven. Dit komt ook naar voren bij wachtkamerstoelen.

Bij zorginstellingen staan hygiëne en stabiliteit centraal. De wachtkamerstoelen moeten de gebruiker optimaal ondersteunen, en moeten goed te reinigen zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van bedrijven en zorginstellingen. Neem gerust contact met ons op voor gratis advies!

Wachtkamerstoelen met armleggers

Wachtkamerstoelen met armleuningen

 

Bent u op zoek naar een wachtkamerstoel met specifieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld armleuningen of een bepaald frame? De wachtkamerstoelen binnen ons assortiment kunnen op verschillende manieren geconfigureerd worden. Dit houdt in dat u één soort stoel met bijv. armleuningen of een gestoffeerde zitschaal kunt krijgen.

U vindt de mogelijkheden van onze wachtkamerstoelen in hun product brochures, maar u kunt ook altijd even bellen met onze binnendienst. 


Proefzitten & Proefplaatsen


Heeft u een mooie wachtkamerstoel gevonden, en bent u benieuwd hoe deze er in het echt uit ziet? Dit kan! U vindt ons assortiment wachtkamermeubilair namelijk terug in onze 1000 m2 showroom. Hier kunt u altijd langskomen om onze wachtkamerstoelen in het echt te zien, en om proef te zitten.

Als u niet in staat bent om onze showroom te bezoeken is dit geen enkel probleem. Op afspraak sturen wij één van onze adviseurs bij u langs om een proefstoel te komen brengen. Zo kunt u de wachtkamerstoel op uw eigen locatie uitproberen.


Bespreek een proefzitting