Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Poefs & Hockers voor een speelse inrichting

Poefs en hockers zorgen voor een speels effect in uw inrichting. Omdat poefs en hockers vaak een lagere zithoogte hebben dan wachtkamerstoelen of banken ontstaat er optisch gezien een hoogteverschil. Dit hoogteverschil zorgt ervoor dat uw inrichting minder statisch oogt en brengt dynamiek in uw meubilair.

Poefs en hockers zijn ook hele leuke zitelementen voor instellingen die veel met kinderen werken. De lage zitelementen zijn namelijk makkelijk (zelfstandig) te beklimmen, en door meerdere poefs en hockers te combineren kunt u zelfs een speelterrein creëren. Onze poefs en hockers zijn hufterproef en heel stevig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om beschadigingen!


Poefs & Hockers

 
Poefs en hockers kunnen overal worden toegepast, van kantoor tot kantine en wachtkamer. Om te zorgen dat ons assortiment poefs en hockers geschikt is voor iedere ruimte hebben we deze aangevuld met verschillende soorten poefs en hockers; van ronde hockers tot lage vierkante poefs. 


Bekijk alle poefs & hockers


Poefs & Hockers

Altijd de juiste poef


Omdat poefs en hockers overal gebruikt kunnen worden, zijn onze poefs en hockers leverbaar in verschillende types stofferingen.

Wij leveren poefs en hockers met zachte stofferingen voor een huiselijke sfeer, maar ook poefs en hockers met een print of opdruk voor kinderhoeken. Voor ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen wij onze poefs en hockers in een hygiënische stoffering leveren die makkelijk te reinigen is. 

Benieuwd naar alle opties? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze 1000 m2 showroom.