Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Maatwerk ontvangstbalies met een modulaire opbouw

Ontvangstbalies zijn uw warme welkom richting uw bezoekers. Een ontvangstbalie is namelijk het aanspreekpunt voor uw bezoekers en klanten. Hier hebben ze hun eerste contact met uw personeel, en worden ze geholpen.

Maar uw ontvangstbalie is veel meer dan alleen een aanspreekpunt. Het is namelijk ook de werkplek van uw receptioniste en/of baliemedewerker. Deze medewerkers hebben ook recht op een werkplek die voldoet aan de ARBO normeringen. Het is onze specialiteit om een mooie balie met functionele werkplek te ontwerpen en te leveren. 

Omdat ieder bedrijf een andere identiteit en uitstraling heeft, begrijpen wij dat iedereen behoefte heeft aan een ander type ontvangstbalie. Onze flexibele baliesystemen maken het mogelijk om maatwerk balies te ontwerpen op basis van uw wensen, huisstijl en de mogelijkheden van uw ruimte.


Ontvangstbalies

Al onze ontvangstbalies worden opgebouwd uit een baliesysteem. De verschillende baliesystemen in ons assortiment maken het mogelijk om een gepersonaliseerde ontvangstbalie te ontwerpen die geheel aansluit op uw wensen en eisen.

Onze baliesystemen geven ons vrij spel als het aankomt op de maatvoeringen en afwerkingen van onze ontvangstbalies. Hebt u interesse in één van onze ontvangstbalies? Wij adviseren en ontwerpen uw ontvangstbalie geheel gratis en vrijblijvend!


Bekijk alle ontvangstbalies


Meer dan alleen een ontvangst...

Zit-sta baliewerkplek op zithoogte
Zit-sta baliewerkplek op stahoogte

Uw ontvangstbalie is een aanspreekpunt én een werkplek. Al uw medewerkers hebben recht op een werkplek die volledig voldoet aan de ARBO richtlijnen, uw baliemedewerkers dus ook!

Dankzij onze baliesystemen is er een ruime hoeveelheid aan werkplekken mogelijk. Wij zorgen er standaard voor dat de baliewerkplek minimaal hoogte instelbaar is, zodat de werkplek altijd volledig ARBO-proof is. Daarnaast kunnen wij ook hoogte verstelbare zit-sta werkplekken toepassen. Bij ontvangstbalies en recepties is het namelijk vaak wenselijk om in een hogere positie te kunnen werken.

Uw baliewerkplek wordt geheel geïntegreerd met het ontwerp van uw ontvangstbalie zodat er een stevige eenheid ontstaat.


Hebt u ook gedacht aan u baliestoelen?


Het komt veel voor dat baliemedewerkers en receptionisten in een verhoogde positie werken, hierdoor hebben ze namelijk direct oogcontact met bezoekers en kunnen ze de wachtruimte goed overzien.

Voor mensen die in een verhoogde positie werken zijn bureaustoelen vaak geen goede oplossing. Daarom leveren wij ergonomische baliestoelen. Onze baliestoelen hebben dezelfde kenmerken als onze ergonomische bureaustoelen, maar staan een stukje hoger!
Bekijk alle baliestoelen