Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Design fauteuils en loungestoelen voor wachtkamers en kantoren

Fauteuils zijn een hele mooie middenweg tussen wachtkamerstoelen en wachtkamerbanken. De keuze uit zitelementen voor uw wachtkamer wordt namelijk vaak gedaan op basis van de ruimte die u tot uw beschikking hebt. Onze fauteuils nemen minder ruimte in beslag dan een wachtkamerbank, en bieden u hetzelfde zitcomfort.

Onze loungestoelen en fauteuils kennen hun toepassing niet alleen in wachtkamers! Ze zijn namelijk ook perfect te gebruiken in open kantoortuinen, naast flexwerkplekken en in vergaderruimtes. 

Wilt u graag weten of een fauteuil geschikt is voor uw ruimte, of wilt u onze producten eerst in het echt zien? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw ruimte!


Fauteuils & Loungestoelen


De keuze tussen verschillende soorten fauteuils en loungestoelen wordt vaak gedaan op basis van zitcomfort en uitstraling. In ons online assortiment vindt u een ruime selectie aan loungestoelen en fauteuils. Onafhankelijk van waar u de fauteuils wilt plaatsen, hebt u keuze uit diverse modellen, stofferingen en uitvoeringen.


Bekijk alle fauteuils


Ontdek de mogelijkheden van onze fauteuils!

De opties van 2 modulaire fauteuils binnen ons assortiment


Modulaire fauteuils


Modulaire fauteuils worden gekenmerkt door hun personaliseerbare uiterlijk.

Als u kiest voor een modulair fauteuil krijgt u namelijk ook altijd de keuze uit verschillende onderstellen en diverse stofferingsmogelijkheden. Hierdoor wordt er een heel breed scala aan verschillende soorten fauteuils mogelijk, en kunt u de stoel ook toepassen als bezoekersstoel of vergaderstoel.

Design fauteuils


Design fauteuils worden speciaal ontworpen met het oog op een mooi uiterlijk. Design fauteuils kunnen worden gebruikt als eyecatcher in uw wachtruimte, maar u kunt er ook voor kiezen om design fauteuils zo te configureren dat ze een mooie en chique basis vormen voor uw wachtkamermeubilair.

U vindt onze design fauteuils in ons online assortiment fauteuils en in onze 1000 m2 showroom!

Design fauteuils in een wachtruimte