Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Hoge en lage bijzettafels voor een compleet interieur

Bijzettafels zijn een mooie aankleding voor uw wachtkamer en kantoor. De kleine tafels passen overal tussen en naast, en zijn handig om dingen op kwijt te kunnen. In uw wachtkamer bieden ze u een plaats voor kinderspeelgoed en magazines, terwijl ze in een lounge of kantoor te gebruiken zijn voor uw koffie of thee.

Het kleine oppervlakte van onze bijzettafels geven uw bezoekers ook de ruimte om nog even te werken tijdens het wachten. Onze hoge bijzettafels bieden namelijk genoeg plek voor een laptop en/of een notitieblok.


Bijzettafels


Bijzettafels komen in verschillende soorten en maten, en de mogelijkheden reiken van industriële bijzettafels tot design sets. Bekijk ons assortiment bijzettafels online, of kom even langs in onze 1000 m2 showroom waar u de bijzettafels in het echt kunt zien!


Bekijk alle bijzettafels


Bijzettafels voor iedere ruimte

Ontdek alle mogelijkheden!


De éne bijzettafel is de andere niet en als inrichters begrijpen wij dit als geen ander. 

De verschillen in bijzettafels zit hem niet alleen in het uiterlijk van de bijzettafel, maar ook in de hoogte van uw bijzettafel en zelfs in de toepassing. Een bijzettafel voor binnen is namelijk niet altijd hetzelfde als een bijzettafel voor buiten.

Bent u op zoek naar een specifieke bijzettafel, en vindt u hem niet terug in ons assortiment? Neem gerust even contact met ons op, wij kijken graag met u mee.