Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Wachtkamermeubilair in elke prijsklasse! Bekijk de catalogus

Het is alleen maar logisch dat mensen gespannen of ongeduldig worden als ze een tijdje moeten wachten voor een doktersafspraak of een bezoek aan de tandarts. De bedoeling van uw wachtkamermeubilair is dan ook om mensen gerust te stellen tijdens het wachten. Om dit te bereiken moet wachtkamermeubilair uitnodigend en comfortabel zijn.

Naast uitnodigend en comfortabel moet uw wachtkamermeubilair natuurlijk ook tegen een stootje kunnen. Daarom voert Shiraz Office Furniture een speciaal geselecteerd assortiment aan wachtkamermeubilair, dat niet alleen uitblinkt in stevigheid en functionaliteit, maar ook in design. Of u nu op zoek bent naar comfortabele wachtkamerstoelen met een gezellige uitstraling of een moderne ontvangstbalie, wij hebben alles in huis!

Bent u tevreden over een wachtkamerstoel, maar weet u het nog niet helemaal zeker? Neem een van onze wachtkamerstoelen gerust mee naar uw eigen praktijk, en bekijk hem op locatie. Service staat bij ons immers centraal!


Waarmee kunnen wij u helpen?

Ontvangstbalies

Wachtkamerstoelen

Wachtkamerbanken

Fauteuils

Poefs & Hockers

Bijzettafels


Een functionele, duurzame en mooie wachtkamer begint bij mooi wachtkamermeubilair. Een goede leverancier voor zorgmeubilair maakt hier het verschil, zeker voor de zorg is expertise een must! Wij zijn er vanaf overtuigd het goede adres te zijn voor uw nieuwe wachtkamerinrichting met ons grote assortiment, grote showroom en ervaren adviseurs die uw wensen kunnen vertalen naar een sfeervolle en comfortable wachtkamer waar bezoekers zich veilig voelen. Van ontwerp tot realisatie! En dat vinden niet alleen wij, ook ruim 400 klanten hebben ons met 'uitstekend' beoordeeld.


Ontvangstbalies


Ontvangstbalies zijn het warme welkom binnen uw bedrijf. Hier komen klanten en bezoekers aan, en hebben ze hun eerste contact met uw medewerkers. Ontvangstbalies brengen dan ook structuur aan in uw lobby en dienen als wegwijzer. Naast een ontvangstplek voor nieuwe bezoekers, vormt uw balie ook vrijwel altijd een werkplek voor secretaressen en baliemedewerkers. Dit betekent dat uw balie niet alleen een verwelkomende plek, maar ook een goede werkplek moet zijn.

Bent u op zoek naar een standaard balie voor in uw wachtkamermeubilair, of wilt u graag een gepersonaliseerde ontvangstbalie voor uw lobby? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.


Bekijk alle ontvangstbalies


Wachtkamerstoelen

Wachtkamerstoelen zijn niet weg te denken uit wachtkamermeubilair. Ze vormen dan ook een zeer praktische en makkelijke oplossing voor het toevoegen van extra zitplaatsen.

Goed wachtkamermeubilair hoort stabiel te zijn en niet te schuiven, een goede wachtkamerstoel heeft dit ook. U vindt onze stevige wachtkamerstoelen in ons online assortiment, waarin u keuze krijgt uit diverse vormen, kleuren en soorten wachtkamerstoelen.


Bekijk alle wachtkamerstoelen


Wachtkamerbanken


Wachtkamerbanken zijn een hele makkelijke en mooie manier om meerdere zitplaatsen toe te voegen aan uw wachtkamermeubilair. In tegenstelling tot gekoppelde wachtkamerstoelen, hebben de traverse frames van onze wachtkamerbanken maar twee poten. Hierdoor kunt u onder de bank door kijken, dit zorgt voor optische rust in uw wachtkamermeubilair.

Bent u voornamelijk op zoek naar comfortabel en huiselijk wachtkamermeubilair? Ons assortiment wachtkamerbanken is ook uitgerust met meerdere (modulaire) sofa's voor uw wachtkamer.


Bekijk alle wachtkamerbanken


Fauteuils


Bent u op zoek naar meer comfort in uw wachtkamermeubilair? Wij leveren ook fauteuils voor wachtkamers, vergaderruimtes, kantoren en zorginstellingen. Onze stabiele fauteuils worden gekenmerkt door hun brede toepasbaarheid en hoge zitcomfort.

Naast een hoog zitcomfort bieden onze fauteuils ook gezelligheid. Fauteuils hebben namelijk een hele huiselijke en knusse sfeer. Dit stelt bezoekers en cliënten op hun gemak tijdens het wachten. 


Bekijk alle fauteuils


Poefs & Hockers

Poefs en hockers hebben een informele en vriendelijke uitstraling. Het zijn relatief kleine zitelementen die uw wachtkamermeubilair direct een warme uitstraling geven. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook toe te passen in kantoren en zorginrichtingen.

Onze poefen en hockers zijn leverbaar in veel verschillende soorten kleuren en stofferingen, inclusief fotoprint!


Bekijk alle poefs & hockers


Bijzettafels

Bijzettafels zijn kleine, nuttige oppervlakten voor zaken zoals tijdschriften en koffiekopjes.

Door hun compacte formaat zijn bijzettafels makkelijk toe te passen in interieurs die eigenlijk geen ruimte hebben voor normale tafels, maar ze zijn ook zeer goed te gebruiken naast sofa's en banken in grote open ruimtes.


Bekijk alle bijzettafels


3D tekening Wachtkamermeubilair

Hulp nodig bij het kiezen van wachtkamermeubilair?


Het uitzoeken van nieuw wachtkamermeubilair kan een uitdaging zijn, vooral als u niet zo goed weet waar u moet beginnen. Ons team gespecialiseerde interieuradviseurs staat altijd klaar om u gratis en vrijblijvend te helpen. Neem gerust contact met ons op!

Wij maken aan de hand van uw wensen en ruimte een gratis interieuradvies met 2D & 3D tekening zodat u precies kunt zien hoe uw nieuwe meubilair er uit komt te zien. Gerealiseerd project met wachtkamermeubilair

Gerealiseerd project: Modulaire wachtkamerbanken en poefs

Inspiratie opdoen


Wachtkamermeubilair in elke prijsklasse en wereldklasse in service. Dat is zaken doen met Shiraz Office Furniture.

Bent u benieuwd hoe de wachtruimtes er uit zien bij de klanten die voor ons hebben gekozen? Neem gerust een kijkje!

Gebruik de referenties uiteraard ook om inspiratie op te doen voor uw wachtkamerinrichting. 

Ik wil inspiratie opdoen!


Advies, service & leveringen

Gratis interieuradvies met 2D & 3D tekening


Hebt u een mooie selectie wachtkamermeubelen gemaakt, maar kunt u de keuze nog niet maken? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van commerciële ruimten en hebben hier ook de middelen voor. Wij maken geheel vrijblijvend 2D & 3D tekeningen voor u, waarin we gebruik maken van het door u gekozen wachtkamermeubilair. Neem gerust contact op met ons kantoor, dan kunnen we vandaag nog beginnen!

Leveringen en Montage


Het netjes plaatsen van uw nieuwe wachtkamermeubilair is minstens zo belangrijk als het adviseren ervan. Er is niets vervelender wanneer uw kozijnen beschadigd achtergelaten worden na het plaatsen van een nieuwe inrichting. Wij werken daarom enkel met eigen getraind personeel. Zij zullen uw nieuwe wachtkamerinrichting netjes plaatsen, uitlijnen en het afval afvoeren.