Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Grote vergadertafels - Op maat gemaakt, 3 weken levertijd & 21 bladdecoren

Vorm volgt functionaliteit, bij vergadertafels is dit niet anders. Vergadertafels worden dan ook altijd op vorm gekozen. Indien de vorm en maatvoering bekend is, wordt een bijpassend onderstel gekozen. Zoals u kunt zien zijn er meerdere onderstellen verkrijgbaar per vorm, waardoor u uw eigen vergadertafel gemakkelijk kunt samenstellen. Heeft u hulp nodig? Geen probleem wij adviseren geheel vrijblijvend. Onze vergadertafels kunnen wij in een teken-softwarepakket gemakkelijk samenstellen met de juiste maatvoering, onderstel en kleuren. Er ontstaan hierdoor 3D en 2D afbeeldingen, zo wordt in één oogopslag duidelijk wat u koopt.

Door op een tafelblad te klikken, gaat u naar de specifieke pagina van de betreffende vergadertafel. Hier vind u meer bladdecoren, 3D afbeeldingen, prijzen en referentiefoto's. Vragen? Neem gerust contact op met ons kantoor.


MEEST GEKOZEN VORMEN


OVERIGE VORMEN


Bekijk enkele referenties


Bekijk een aantal voorbeelden van opgeleverde projecten met onze producten.

Deze vergadertafels zijn geheel naar eigen wens te bestellen, hebben slechts een levertijd van 3 weken en worden gratis voor u gemonteerd! Daarom zijn deze vergadertafels de meest gekozen optie door bedrijven.

Onze vergadertafels komen in elke denkbare vorm en in 19 decoren.
Bekijk voorbeelden van tafels

Gerealiseerd project: Maatwerk vergadertafel met driehoekspoot
Assortiment voorraad vergadertafels

Snel een vergadertafel nodig?


Ook wanneer u snel een vergadertafel nodig heeft, kunnen wij u helpen. In ons assortiment voeren wij voorraad producten die wij meestal binnen een week kunnen leveren.

Ga hiervoor naar onze voorraad vergadertafels. Deze zijn online te kopen en er is een ruime keuze aan modellen, bladdecoren en framekleuren.
Direct een vergadertafel kopen


Nieuwe vergadertafel? Denk aan uw kabelmanagement

Nu u overweegt een nieuwe vergadertafel aan te schaffen, is het verstandig om tegelijkertijd ook te kijken naar alle elektrificatie mogelijkheden. Met deze inbouwmodules kunt u gemakkelijk uw apparatuur verbinden met het intranet of uw beeld projecteren m.b.v. een beamer. Als u een elektrificatie unit uitkiest bij het bestellen van uw vergadertafel kunnen wij de inbouw namelijk direct voor u plaatsen.

Shiraz Office Furniture heeft verschillende oplossingen voor uw elektrificatie. Omdat wij de producten rechtstreeks van onze fabrikant leveren kunnen wij zelf de indeling van de unit bepalen. Naast HDMI, DVI, USB en andere standaard aansluitingen kunt u dus ook kiezen voor de mogelijkheid om uw rolluiken vanaf uw vergadertafel te bedienen.


Bekijk onze kabelmanagement en elektrificatie