Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Een receptiebalie samenstellen gaat gemakkelijk en snel met dit stappenplan.

Stap 1 I Kies een model


U kunt onze verschillende baliesystemen en modellen balies vergelijken op onze algemene overzichtspagina. Door op een baliesysteem te klikken wordt u automatisch naar een pagina gebracht met informatie en beeldmateriaal, zo kunt u alvast oriënteren en kijken of onze balies naar uw wens zijn.

Hebt u een mooie systeembalie gevonden? Ga dan naar stap 2!

Bekijk ons overzicht receptiebalies


Stap 2 I Download brochure


Als u een balie hebt gekozen kunt u op de product pagina van de balie het icoon 'brochure' aanklikken. Als u hierop klikt opent u de PDF brochure. 

In de brochure van de receptiebalie vindt u o.a.:
     • Systeemopties en eventuele accessoires
     • Kleuren en materialen (zie ook stalenkaart)
     • Diverse opstellingen

Als u de brochure voor u hebt kunt u doorgaan naar stap 3.

Voorbeeld van een productbrochure

Stap 3 I Kies een opstelling


Als u in één van onze product brochures kijkt zult u zien dat onze receptiebalies leverbaar zijn in verschillende opstellingen. Als u een receptiebalie wilt bestellen zult u dan ook een keuze moeten maken: wilt u één losse balie of wilt u meerdere baliemodules combineren om een unieke opstelling te maken?

Naast de standaard baliesystemen bieden wij ook maatwerk balies aan, voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Weet u nog niet wat voor opstelling u wilt in uw ruimte? Dan kunt u inspiratie opdoen in onze brochures en/of contact opnemen met onze adviseurs. Wij kijken graag met u mee naar welk type balie het beste zou passen in uw ruimte en kijken met u mee naar welk baliesysteem het beste past bij uw persoonlijke voorkeuren.Stap 4 I Kies de kleuren


Als u interesse hebt in een van onze balies, kunt u eventueel alvast een kleursamenstelling uitkiezen. Op de product pagina's van onze balies staat namelijk ook een knop 'stalenkaart'. Als u hierop klikt opent de online stalenkaart van de balie. Als u een decor of kleursamenstelling ziet die u aanspreekt kunt u dit alvast noteren.

Hebt u nog geen idee welke kleuren u mooi zou vinden in uw receptieruimte? U kunt vrijblijvend een tekening en een aantal foto's van uw ruimte opsturen, wij kijken graag met u mee.

Deze stap is uiteraard niet verplicht! Wel geeft het ons een beeld van uw persoonlijke voorkeuren zodat wij met een passend voorstel kunnen komen.Stap 5 I Gegevens doorgeven


Optie 1
Om uw aanvraag compleet te maken ontvangen wij graag meer informatie over uw receptieruimte. Als u een eenvoudige (handgeschreven) tekening van uw ruimte met duidelijke binnenmaten aanlevert, kunnen wij direct aan de slag!

Bij het inmeten van uw ruimte is het belangrijk om rekening te houden met deuren, ramen en eventuele obstakels zoals zuilen.

Aan de hand van uw gekozen vorm en opstelling, kleuren, bijgevoegde tekeningen en foto's maken wij geheel vrijblijvend een 2D en 3D interieuradvies met offerte op maat.

Optie 2 
Bent u niet in staat om uw ruimte zelf op te meten? Dit is geen probleem, wij komen kosteloos bij u langs om uw ruimte in te meten en om u op locatie te adviseren. Wilt u graag gebruik maken van deze service? Neem dan contact op met onze binnendienst.

Voorbeeld van een ruimte inmeting

Stap 6 I Vrijblijvende offerte


Aan de hand van uw opgegeven informatie gaan wij aan de slag. Wij stellen een offerte op maat voor u op en leveren hierbij de bijbehorende 2D en 3D tekening. Door onze snelle service kunnen wij in sommige gevallen binnen een dag met een passend resultaat komen!

Benieuwd naar onze service? Neem gerust contact met ons op. 

Voorbeeld van een offerte met 3D tekening