Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk een selectie van onze merken

Palmberg kantoormeubilair


Palmberg staat voor professionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid, oog voor detail en eerlijkheid. Dit is de reden waarom wij voor Palmberg kiezen en een jaren lange relatie hebben opgebouwd. Het assortiment kantoormeubilair is breed, multi-inzetbaar, snel leverbaar (en nogmaals), kwalitatief zeer sterk. 

Inmiddels is Palmberg uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten in Duitsland en geeft werkgelegenheid aan 460 medewerkers.

Interstuhl Ergonomie


Interstuhl is een Duits familiebedrijf  en produceert hoogwaardige kantoorstoelen voor de zakelijke markt. 

De slogan 'Enjoy Seating Performance' is terug te vinden in hun complete producten reeks. Gebruikers genieten van High-Tech synchroon mechanieken, uitstekende ergonomie en een design waar architecten voor vallen. Dan hebben wij het nog niet eens over de 7 jaar durende fabrieksgarantie.

Giroflex Ergonomie


Giroflex wordt geproduceerd in het land van de verfijnde techniek en waar kwaliteit voorop staat. Giroflex is dan ook een Zwitsers product en heeft een expertise in ergonomische zitoplossingen. Met een ervaring van 140 jaar, hebben haar producten diverse noviteiten en hierdoor een uitzonderlijk goede ergonomie. Ook op gebied van design doet Giroflex het zeer goed en hebben diverse Design Awards behaald.

 

Kastel Wachtkamer/ kantinemeubilair


Kastel is een Italiaanse fabrikant van divers design meubilair. Shiraz gebruikt Kastel voornamelijk in de wacht-, zaal,- & kantineruimten. In dit segment is Kastel de beste keus voor design meubilair voor een eerlijke prijs.

In ons assortiment voeren wij met name een aantal producten van Kastel. Deze zijn terug te vinden in onze algemene Bestsellers pagina's. Vooral model Kalea & Kicca zijn zeer populair en daarnaast zeer breed inzetbaar. 


Casala zaal & wachtkamerstoelen
Van der Sluis zaal/ kantine/ wachtkamerstoelen
Mikomax Design kantoormeubilair
De Beren Fauteuils / lounge banken

van Esch garderobe inrichtingen
Luxy Directie & vergadermeubilair
Balma Receptiebalies
Spoinq design stoelen

Bachmann Kabelmanagement
Cascando Wachtkamerbanken en Accessoires
De Raat Brandkasten
De Vorm lounge meubilair

Aeris ergonomisch zitmeubilair
Bejot Kantoormeubilair
Voortman kantoormeubelen
Arco Handcrafted Tables