Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Werkstoelen I Ergonomisch & Compact

Werknemers in kapsalons en winkels krijgen vaak niet de kans om te zitten. De medewerkers binnen deze beroepen staan constant op hun voeten en moeten in beweging kunnen blijven. Een bureaustoel heeft dan geen meerwaarde op de werkvloer, en zal eerder in de weg staan dan tot hulp zijn. Echter is het geen optie voor deze werknemers om de hele dag te blijven staan. 

Ook in laboratoria is er behoefte een alternatief voor bureaustoelen. Laboratoriumstoelen moeten afgestemd kunnen worden op de afwijkende lichaamshoudingen van de medewerkers. Er wordt niet alleen meer flexibiliteit verwacht van een laboratoriumstoel, maar ook een hygiënische afwerking en een compacte vormgeving.

Werkstoelen vormen de oplossing voor deze sectoren. Werkstoelen geven uw medewerkers de mogelijkheid om tussen of tijdens werkzaamheden te zitten. Onze werkstoelen zijn zeer compact en net zo makkelijk te pakken als weer aan de kant te schuiven. Een groot aantal van onze werkstoelen zijn uitgevoerd met wielen voor extra flexibiliteit tijdens het werk. 


Werkkrukken

Werkkrukken zijn in hoogte verstelbare werkstoelen zonder rugleuning. Werkkrukken zijn geschikt voor werknemers die vrijwel de hele dag in de weer zijn, en af en toe behoefte hebben aan ondersteuning.

Over het algemeen zijn al onze werkkrukken voorzien van een hoogte verstelling. Dit maakt één werkkruk geschikt voor mensen met diverse lengtematen.

Bent u op zoek naar een werkkruk voor één bepaalde plek of hebt u liever een verrijdbare werkkruk? Ons assortiment werkstoelen sluit aan op ieders wensen.

Werkkruk zonder stoffering I Werkruk met gestoffeerde zitting I Werkkruk met verhoogde gasveer en voetring I Werkkruk met verhoogde gasveer en zitting met handvat

Zadelkrukken

Zadelkrukken bieden ondersteuning aan mensen met nek- en rugklachten die toch staand moeten werken. 

De ergonomische zitting van de werkstoel zorgt ervoor dat u automatisch een natuurlijke en actieve zithouding aanneemt. Deze zithouding ontlast uw ruggenwervel en de spieren in uw nek en schouders.

De wielen van de werkstoel zorgen ervoor dat u uw bewegingsvrijheid behoud. Hierdoor kunt u uzelf verplaatsen, zonder dat u hoeft op te staan. 


Laboratoriumstoelen

In een laboratorium worden er andere eisen gesteld aan een werkstoel dan in bijvoorbeeld een winkel.

Voor deze sector leveren wij speciale laboratoriumstoelen. Laboratoriumstoelen zijn extreem flexibel en ondersteunen werknemers net zo goed in een vooroverbogen houding als in een rechte zithouding. Het ontwerp van laboratoriumstoelen is minimalistisch en vele malen compacter dan het ontwerp van een bureaustoel. 

Laboratoriumstoelen zijn beschikbaar in diverse varianten en kunnen zowel staand als op wielen geleverd worden. Voor werk in ruimtes waar veel gebruik wordt gemaakt van elektriciteit zijn er ook laboratoriumstoelen leverbaar met speciale ESD glijdoppen. 


Bekijk alle laboratoriumstoelen