Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Scheidingswanden I Modulair & Akoestisch

Of u nu akoestische concentratie werkplekken wilt creëren, een visuele afscheiding of juist een hygiënische afscheiding wilt maken, met ons aanbod kan dit allemaal. 

De eerste vraag die wij u zullen stellen, is de locatie van de panelen. Zoekt u scheidingswanden voor op het bureau, of vrijstaande (verplaatsbare) scheidingswanden?

Bureaupanelen, oftewel ''opzetwanden'', worden op het bureau gezet of als scheidingswand op een bench bureau geplaatst. Vrijstaande scheidingswanden staan op de grond en kunnen als vrijstaand paneel gebruikt worden, of modulair verbonden worden met elkaar. Hierdoor creëert u dus afzonderlijke ruimtes. Ook is het mogelijk om de scheidingswanden op wielen te plaatsen. Hierdoor zijn de scheidingswanden verrijdbaar. Alles is mogelijk! Wij werken ook uitsluitend met professionele merken met gecertificeerde (akoestische) panelen. 


Bureaupanelen

Akoestische bureaupanelen in combinatie met hygiënische plexiglas scheidingswanden


Bureaupanelen kunnen op verschillende manieren worden toegepast en gemonteerd. Over het algemeen worden bureaupanelen gebruikt om extra privacy te creëren tussen werkplekken en om de akoestiek van de ruimte te verbeteren. Shiraz Office Furniture levert een divers assortiment aan bureau panelen en vrijstaande panelen. In ons assortiment maken we onderscheid tussen basic wanden, akoestisch gecertificeerde panelen, fly-over bureaupanelen en speciale scheidingswanden voor bench bureaus.

Basic wanden


Akoestisch gecertificeerde scheidingswanden

Fly-Over panelen


Bench panelenModulaire scheidingswanden

 

Modulair scheidingswandensysteem Terio Plus als verdeler tussen 6 werkplekken

De flexibele verplaatsbare scheidingswanden kunnen als akoestische oplossing dienen, maar ook als visuele scheiding of hygiënische (glazen) scheidingen. Ons assortiment is zeer breed, en de mogelijkheden ongekend. Zo kunnen wij onze scheidingswanden zowel akoestisch als niet akoestisch uitvoeren. Neem daarom altijd contact op voor een offerte op maat.

Hygiënische wanden

Call Centre wanden

Roomdividers

Modulaire wanden

Verrijdbare wanden


Accessoires

Shiraz Office Furniture heeft een divers assortiment aan accessoires voor uw basic- en akoestische panelen en scheidingswanden. Ons assortiment accessoires bevat onder andere meerdere soorten bladklemmen en voetstukken.

Bekijk hier alle accessoires 

Ook voor al uw akoestische problemen

Kantoortuinen, Vergaderruimtes en Call-Centra, allemaal ruimtes waar specifieke akoestische wensen gesteld worden. Wanneer een kantoor ruimte bied voor meerdere mensen en deze ruimte vooral harde materialen bevat, wordt akoestiek een probleem. Er ontwikkeld zich een situatie waarin geluid te lang in de ruimte blijft en onze oren het geluid twee keer horen (echo), of het geluid niet niet snel genoeg wordt gedempt (nagalmtijd). Bij de laatste situatie worden klankgrepen moeilijker te onderscheiden. 

Vooral Nagalmtijd is een probleem in kantoorruimtes. Echo ontstaat alleen in grote ruimtes vanaf 17 meter. 

Het verbeteren van de akoestische eigenschappen van kantoorruimtes is niets anders dan het vergroten van het geluidsabsorberend oppervlakte. Om nagalmen te voorkomen wordt het geluiddempende materiaal zo dicht mogelijk bij de bron geplaatst. 

 

Leuk, maar hoeveel vierkante meter heb ik nodig?

 

Dat is nu net het lastige aan akoestiek. Het is niet tastbaar en maakt het onbegrijpbaar. Onze klanten willen graag zekerheid en inzichtelijkheid welke investering, welk resultaat op levert. 

Wij beschikken over een speciaal ontwikkeld softwareprogramma, waarmee wij de resultaten vooraf met u kunnen bespreken. Ons assortiment is toegevoegd aan dit programma, en hiermee ten alle tijden realistisch. 

Wij toetsen de resultaten aan DIN 18041

Akoestische scan

Vraag uw gratis scan direct aan!

 

 

Neem contact op

 


akoestische bureaupanelen

Eerst ons akoestische assortiment bekijken?

 

Bekijk akoestische oplossingen