Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Verstelbare bureaus voor kantoor en thuis

Een bureau lijkt een bureau, maar niets is minder waar. Bureaus komen in heel veel varianten. Er kan geselecteerd worden op prijs, uitstraling en functionaliteit. Daarna volgen de secundaire eisen, zoals bijpassend kantoormeubilair (kantoorkasten, receptie balies, landenblokken ect). 

Toch beginnen wij altijd met het functionele gedeelte. Immers, vorm volgt functionaliteit. Wij denken dan ook graag met u mee. Afhankelijk van het gebruik van de ruimte, (flexwerkers, vaste werkplekken, type werk, additionele accessoires ect.) kunnen wij u perfect adviseren voor het juiste (verstelbare) bureau. De mogelijkheden zijn enorm, en wij kunnen voor elke situatie de beste keuze voorschrijven, uiteraard rekening houdend met uw persoonlijke raming.

Onze bureaus zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar hebben een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. De oorsprong van de systeem meubels ligt in Duitsland en Nederland. Onze merken werken veel met dezelfde decorfabrikanten, hierdoor kunnen wij altijd een decormatch vinden binnen uw interieur. 

Wij werken klantgericht, persoonlijk, accuraat en snel!


Hoogte instelbare bureausDubbele hoogte instelbaar bureaus Air met akoestische scheidingswand I Wit bureau Pensum met U poot I Easy-Push bureau Crew met wit onderstel en zichtschot

Shiraz levert een groot assortiment aan hoogte instelbare bureaus. Hoogte instelbare bureaus hebben een zit-zit hoogteverstelling, dit houdt in dat iedere gebruiker op de juiste hoogte zittend kan werken. De manier waarop u het bureau verstelt verschilt per bureau en merk. Hoogte instelbare bureaus zijn leverbaar met een hoogteverstelling d.m.v. een inbusbout, een Easy-Push systeem of een slinger verstelling.


Bekijk alle hoogte instelbare bureaus


Zit-sta bureaus

Elektrisch zit-sta bureau Crew met akoestische wand

Een zit-sta bureau geeft u de optie om gemakkelijk en snel te wisselen tussen zittend en staand werken. Deze afwisseling stimuleert de bloedsomloop en is dus heel goed voor uw lichamelijke gezondheid en productiviteit! 

Wij leveren zit-sta bureaus met een midden geplaatste traverse en bureaus met een naar achter geplaatste traverse. Onze zit-sta bureaus zijn leverbaar met elektrische hoogteverstelling, slinger verstelling of met een gasveermechaniek


Bench werkplekken

Elektrisch bench bureau Crew met H-poot en akoestische scheidingswand I 4 werkplekken
Elektrisch bench bureau Crew met wangpoot en akoestische scheidingswand I 4 werkplekken

Bench werkplekken zijn niets anders dan meerdere aan elkaar gekoppelde werkplekken, met het voordeel dat een bench bureau slechts één onderstel heeft. Het enkele onderstel zorgt voor optische rust in uw kantoor. Een zeer groot voordeel van de bench bureaus is de centrale kabelgoot. De centrale kabelgoot organiseert kabels en snoeren in één lijn en zorgt ervoor dat deze niet over de grond lopen. U kunt een akoestische wand monteren op de traverse van de bench werkplek, dit zorgt ervoor dat de wand op één vaste hoogte blijft staan. 

Ook onze bench bureaus zijn voorzien van een hoogte instelling. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw bench bureau uit te voeren in een hoogte instelbare uitvoering, maar onze bench bureaus zijn ook leverbaar als slinger verstelbare- en elektrische zit-sta bureaus. Iedere werkplek van een bench bureau is individueel in hoogte te verstellen.


DirectiebureausUw directiewerkplek heeft een speciale en zeer prominente plaats in uw directie inrichting. Het is dan ook belangrijk dat de uitstraling van uw directiebureau past bij uw bedrijf én bij u als persoon. Een directiebureau is vaak een groot en uitgebreid meubel, ze worden dan ook vrijwel altijd met docking uitgevoerd. In ons assortiment vindt u meerdere bureaus met docking systemen, u krijgt hierbij de keuze tussen een dockingkast onder uw bureau of een dockingkast naast uw bureau. Onze docking systemen zijn leverbaar in decoren die overeenkomen met het decor van uw directiebureau, dit vormt een sierlijke eenheid tussen uw bureau en uw kast.

Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een luxe design bureau; wij verzorgen het. Ons assortiment directiebureaus is opgebouwd uit modulaire bureausystemen en fraai vormgegeven directiebureaus. Benieuwd naar de configuratiemogelijkheden binnen ons assortiment? Neem gerust contact met ons op


Bureau componenten

Onze losse bureau componenten en accessoires dragen bij aan de versteviging en functionaliteit van uw bureau. Onze bureau componenten helpen u bij het opbouwen van een eigen werkplek en leveren onderdelen voor uw kabelmanagement en besturingssystemen.

In ons assortiment bureau componenten vindt losse onderstellen, diverse kabelgoten, koppelstukken en nog veel meer.