Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Stapelbare kantinestoelen voor een multifunctionele kantine

In grote bedrijfskantines en schoolkantines wordt er zeer intensief gebruik gemaakt van het kantinemeubilair, maar in het bijzonder van uw kantinestoelen. Het is dus van belang dat uw kantinestoelen van goede kwaliteit zijn en lang mee kunnen gaan. Een goede kantinestoel is dan ook veelzijdig in gebruik en hufterproof.

Onze kantinestoelen zijn veelal stapelbaar en hierdoor zeer makkelijk te verplaatsen m.b.v. een trolley. Omdat stapelbare kantinestoelen gemakkelijk te verplaatsen zijn hebt u de mogelijkheid om uw kantine snel en makkelijk een andere indeling/functie te geven, en kunt u ervoor kiezen om uw kantinestoelen in een andere ruimte in te zetten.

Kantinestoelen zijn, naast kantines, ook zeer goed inzetbaar in de horeca en in zaal inrichtingen. Dit komt omdat het ontwerp en het materiaal van een kantinestoel zeer onderhoudsvriendelijk is, hierdoor zijn de kantinestoelen makkelijk schoon te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze kantinestoelen? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over uw kantine inrichting.


Kantinestoelen

Gekleurde kantinestoelen met een houten onderstel


Ons online assortiment kantinestoelen is opgebouwd uit diverse kantinestoelen met unieke eigenschappen. Zo leveren wij zowel houten als kunststof kantinestoelen, met of zonder armleggers. Op aanvraag kunnen wij ook XL varianten van onze kantinestoelen leveren.

Bent u op zoek naar stapelbare kantinestoelen? Of hebt u liever multifunctionele kantinestoelen die ook geschikt zijn voor het terras? 


Bekijk alle kantinestoelen


Stapelbare kantinestoelen

Stapelbare kantinestoelen


Wilt u uw kantine graag gebruiken voor meerdere functies? Stapelbare kantinestoelen geven u de ruimte voor een zeer flexibele indeling.

Stapelbare kantinestoelen zijn makkelijk en snel op te bergen en nemen, als ze opgestapeld zijn, een minimale hoeveelheid ruimte in beslag. Met behulp van een trolley kunt u de stapelbare kantinestoelen ook zeer makkelijk verplaatsen om ze ergens anders te gebruiken. 

Houten kantinestoelen


Houten kantinemeubilair heeft een zeer warme en natuurlijke uitstraling. Houten kantinestoelen zijn dan ook een hele makkelijke manier om warmte toe te voegen aan uw interieur.

Hier komt bij dat houten kantinestoelen zeer duurzaam zijn. Hout heeft namelijk een lange levensduur en is gemakkelijk in het onderhoud. Onze houten kantine-stoelen worden gemaakt van FSC gekeurd hout.

Houten kantinestoelen

Wilt u liever eerst proefzitten?

Breed assortiment kantinestoelen I Kom proefzitten in onze showroom!Wilt u onze kantinestoelen liever eerst in het echt zien? Dit kan! Onze collectie kantinestoelen is namelijk te vinden in onze 1000 m2 showroom langs de A16. U bent altijd welkom om even langs te komen en de stoelen uit te proberen, dit kan geheel zonder afspraak. In onze showroom kunt u proefzitten, eventuele vragen stellen en de rest van ons kantinemeubilair bekijken.

Bent u niet in staat om onze showroom te bezoeken? Op afspraak kunnen wij een proefplaatsing op locatie organiseren. Een van onze adviseurs komt dan vrijblijvend bij u langs met verschillende kantinestoelen.


Bespreek een proefzitting