Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Kabelmanagement is een breed begrip, welke soort elektrificatie zoekt u?

Onder het begrip 'Kabelmanagement & Elektrificatie' verstaan wij alle middelen waarmee wij de connectiviteit en comfort van uw ICT op kantoor kunnen vergroten. Dit kan door middel van inbouwunits voor uw bureau en uw vergadertafels, in combinatie met diverse andere kabeldraagsystemen. Hiervoor hebben wij een uniek en toegankelijk assortiment samengesteld voor onze klanten.

Naar welke facilitaire voorziening u ook op zoek bent, of dit nu kantoormeubilair is of elektrificatie units voor op uw bureau zijn, het is (vaak) in commercieel gebruik. Producten moeten daarom hufterproof en storingsvrij zijn. Wij werken expres niet met oosterse inbouw elektrificatie middelen, daarentegen werken wij wel met de bekendste merken binnen de elektrificatie branche. Deze producten komen uit Duitsland of Zweden en zijn vaak op maat te bestellen. Ervaring leert echter dat meestal wordt gekozen voor standaard aansluitingen. Shiraz Office Furniture heeft daarom de meest gekozen configuraties per product samengesteld, om het zo nog makkelijker te maken voor u.

Wilt u direct kopen? Alle elektrificatie middelen zijn online beschikbaar. Wilt u meerdere aantallen en of gebruik maken van onze inbouwservice? Neem contact op met ons kantoor. Onze contact gegevens vindt u hier.


Waarmee kunnen wij u helpen?

Elektrificatie Units

Kabeldoorvoeren

Kabelgoten & Lussen


PC houders


Kabels & StekkerdozenElektrificatie units

Elektrificatie units en modules zijn inbouwelementen waar u uw apparatuur en ICT aan kunt verbinden. Het grote voordeel van elektrificatie units is dat ze een wirwar van lange kabels (en hierdoor een onoverzichtelijk kabelmanagement) onnodig maken.

De inhoud van onze elektrificatie units zijn zelf te bepalen, u krijgt dan keuze uit diverse aansluitpunten zoals HDMI, 230V, een netwerkverbinding etc.


Bekijk alle elektrificatie units


Kabeldoorvoeren

Een kabeldoorvoerdop functioneert eigenlijk als een mooi afgewerkt gat in uw bureaublad. Door dit gat kunt u de kabels van uw telefoon, toetsenbord etc. gemakkelijk wegvoeren.

Met het gebruik van kabeldoorvoerdoppen voorkomt u ook dat uw kabels achter uw bureaublad langs lopen. Hierdoor kunt u bureaus en werkplekken strak tegen elkaar zetten!


Bekijk alle kabeldoorvoeren


Kabelgoten en lussen


Kabelgoten en kabellussen zijn een hele mooie en functionele manier om uw kabelmanagent efficiënt en overzichtelijk te regelen. Of u nu op zoek bent naar kabeldraagsystemen of kabellussen, ons assortiment is geselecteerd op haar universele toepasbaarheid. Zo zorgen wij ervoor dat u voor iedere werkplek een passend kabelmanagement hebt.

Bent u op zoek naar kabelmanagement en/of elektrificatie accessoires voor een werkplek van een bijzonder merk, zoals bijv. Palmberg? Neem gerust contact met ons op! Wij leveren namelijk ook speciale producten van onze merken, die geheel aansluiten en integreren in onze systemen.


Bekijk alle kabelgoten en lussen


PC houders

PC houders zijn een effectieve manier om uw elektrificatie van de grond te houden. Dit staat niet alleen mooier, maar houd uw PC ook stofvrij!

Als u op zoek bent naar een PC houder is het belangrijk dat u eerst weet wat voor model PC u hebt. Het model van uw apparatuur bepaalt namelijk welke type houder geschikt is voor u.


Bekijk alle PC houders


Kabels en stekkerdozen

Bent u op zoek naar een specifieke kabel voor uw kabelmanagement? Om ervoor te zorgen dat u uw complete kabelmanagement en elektrificatie bij ons kunt regelen, hebben wij ons assortiment uitgebreid met kabels en stekkerdozen.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt, of wilt u graag advies? Onze binnendienst helpt u graag verder.


Bekijk alle kabels en stekkerdozen


Elektrificatie achteraf inbouwen?


Wilt u een inbouwunit in uw bureau of vergadertafel plaatsen, maar hebt u zelf niet de apparatuur om dit te doen? Geen zorgen, ook deze service bieden wij u aan. Onze monteurs werken geheel stofvrij en met zorg, hierdoor wordt de operatie snel en vakkundig uitgevoerd.

Interesse in onze unieke service? Zoek een geschikte inbouwunit uit op onze elektrificatie en pagina, en vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen om te vragen naar onze service!