Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bekijk hier onze gerealiseerde projecten.Tsubakimoto Europe B.V. Dordrecht
Tsubakimoto Europe B.V. Dordrecht

Voor Tsubakimoto Europe hebben wij de gehele ontwerp en oplevering van de projectinrichting verzorgd.

In een vroeg stadium van de verbouwplannen benaderde dit Japanse bedrijf ons, dat kettingen ontwikkelt voor motoren en industrie.

Het nieuwe ontwerp moest ergonomisch en modern zijn en rust uitstralen. In het ontwerp hebben we gekozen voor veel organische vormen en een zacht kleurpalet met diverse plekken voor ontmoeting en samenwerking en hier en daar een subtiele knipoog naar de Japanse oorsprong. Met een mix van projectmeubilair zoals de Crew zit-sta werkplekken en de Nomar vergadertafel en maatwerk interieurbouw hebben wij een unieke uitstraling gecreëerd. De zachte, warme sobere tinten gemixt met stoere industriële frames in combinatie met veel planten maken het kantoor helemaal passend bij Tsubaki.

 

 

WR. Rotterdam
WR. Rotterdam

Een onwijs leuke uitdaging: In 4 maanden doorlooptijd een project ontwerpen, materialiseren én opleveren met als uitgangspunt: Een modern ‘Gordon Gekko’ office…
 
Begin 2023 hebben wij dit project opgeleverd in het centrum van Rotterdam in een prachtig gerenoveerd pand waarbij we de totale projectinrichting hebben gerealiseerd. 
Binnen 10 weken vanaf de aanvraag was het kantoor operationeel en voorzien van wanden, vloeren, geschilderd en ingericht met 52 complete nieuwe zit-sta werkplekken en kasten, een boardroom en directiekamer. 
In de resterende weken kwamen daar nog de interieurbouw, soft-seating, beplanting en alle glaswanden bij en hebben we ook de kantine, pantry en game-room opgeleverd.

Voila, zie hier het eindresultaat!

HealthLink Europe & International. Den Bosch
HealthLink Europe & International. Den Bosch

HealthLink is een dochteronderneming van Base Logistics, een van onze eerste klanten van 25 jaar terug. Voor hun nieuwe locatie in Den Bosch vroegen ze ons mee te denken over de plattegronden, indeling en het uitwerken van een een aantal vergaderruimtes, coffee corners en overleg zitjes. De 120 elektrische Crew zit-sta werkplekken verdeeld over 3 vleugels met akoestische wanden hebben dezelfde look als alle werkplekken die wij eerder hebben geleverd, evenals de vergaderruimtes. De accentkleuren zijn hier echter blauw-groen wat helemaal past bij Healthlink.

De vele planten en maatwerk lastenwanden en kasten maken ook van deze projectinrichting een eigen look!

Fusion Worldwide. Amsterdam
Fusion Worldwide. Amsterdam

Fusion Worldwide kantoor Amsterdam is het eerste kantoor dat wij voor dit prachtige groeiende bedrijf hebben mogen realiseren. 

Voor deze locatie hebben wij ruim 50 Crew zit-sta werkplekken geleverd en diverse conferentieruimtes, een boardroom, entree, kantine en een game-room. Naast locatie Amsterdam hebben wij ook het ontwerp gemaakt en het meubilair geleverd voor de kantoren Parijs & Munchen. 

 

Aquacampus. Breda
Aquacampus. Breda

Aquacampus is de overkoepelende onderneming voor diverse merken van Aquatic Wholesale Group, voor wie wij al meerde locaties hebben mogen inrichten. Onder AWG vallen diverse professionele merken voor de vijver en aquarium hobbyist en kweken ze waterplanten en vissen, maar ontwikkelen ze allerlei professionele producten zoals medicatie, luchtpompen en visvoer en uitlopende accesoires. Op de Aquacampus worden nieuwe producten ontwikkeld en is voldoende ruimte om collega's en klanten van over de hele wereld te ontvangen, te trainen en het presenteren van de grote collectie aan professionele producten.

Shiraz kreeg voor het interieur carte blanche en dit resulteerde op een op aquarium geïnspireerd interieur. 

 

Van Der Vorm Vastgoed. Rotterdam
Van Der Vorm Vastgoed. Rotterdam

Van der Vorm Vastgoed is een familiebedrijf gevestigd in het centrum van Rotterdam. Van der Vorm Vastgoed Groep ontwikkelt en verhuurt al bijna 100 jaar modern vastgoed door heel Nederland en Europa. Al jaren levert Shiraz Office Furniture het kantoormeubilair voor deze zeer gewaardeerde klant.

Ook na de verhuizing in 2017 naar het huidige kantoor heeft Shiraz gefaseerd 30 nieuwe werkplekken mogen leveren. Daarnaast heeft Shiraz vele Palmberg roldeurkasten en ergonomische Giroflex bureaustoelen mogen leveren.

Tags: Pensu | Giroflex 64 | Giroflex 68 | Giroflex 353 | Prisma 2

 

Diverz Zwijndrecht
Diverz Zwijndrecht

Diverz is een stichting ten behoeve van het welzijn van de inwoners van Zwijndrecht. De organisatie verzorgt welzijnswerk zoals beweeggroepen en inloopgroepen voor vrouwen, en taalgroepen. Daarnaast verzorgen ze maaltijden, diverse diensten en mantelzorg voor ouderen. Daar de bestaande situatie zeer gedateerd was, benaderden zij Shiraz voor het maken van een moderne en veilige kantooromgeving. Voor de vaste medewerkers en vrijwilligers was het daarnaast nodig voldoende flexwerkplekken in diverse vormen te realiseren. 

 

Hizkia Van Kralingen. Meerdere locaties
Hizkia Van Kralingen. Meerdere locaties

Hizkia Van Kralingen is voor ons een zeer inspirerende opdrachtgever die ons benaderde voor de inrichting van zijn kantoor in Den Haag en nieuwbouw project in Willebroek (BE). Deze bijzondere onderneming bedient musea en particuliere verzamelaars wereldwijd op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. De liefde voor kunst, kwaliteit en professionaliteit van dit prachtige bedrijf komt ook zeker terug in de kantoorinrichting!

Kantoormeubilair: Crew zit-sta bureaus

Annual Insight Amsterdam
Annual Insight Amsterdam

Annual Insight is een explosief groeiend Strategy Consultancy bureau in Amsterdam en vroeg ons bij de uitbreiding van hun huidige kantoor naar 800 m2 mee te denken over het nieuwe interieur. De belangrijkste eis was dat het nieuwe kantoorinterieur en aantrekkelijk zou zijn voor young professionals.

Daarnaast zochten ze naar een interieur dat paste bij de clean huisstijl, niet te corporate zou zijn én natuurlijk met een touch of Annual Insight-blauw.

In totaal werden er een tribune, 2 boardrooms, twee kleine vergaderruimtes, 2 lounge zitjes, een garderobe en playroom gerealiseerd én de helft van de 40 werkplekken vervangen voor elektrische zit-sta bureaus.

Interieurontwerp: Noesjin Blazer

Interieurbouw & verbouw: Paiting Holland Group 

 

Tags: Arki vergadertafel LJ1 LJ2  Cara Highline Occo Work out zit-sta

Mercurius Shipping Group
Mercurius Shipping Group

Mercurius Shipping Group ontwikkelt vervoerschepen en helpt (startende) binnenvaart ondernemers door binnenvaartschepen aan te kopen, te exploiteren en op huurkoopbasis te verkopen aan de kapitein. Doordat Mercurius als rederij achter de particuliere ondernemers staat geeft het bevrachters en verladers een garantie en vergemakkelijkt het samenwerkingen en het opbouwen van klanten. 

Daarnaast ontwerpen en bouwen zij diverse soorten binnenschepen.

Shiraz heeft voor Mercurius indelingstekeningen en een totaal ontwerp gemaakt voor 20 zit-sta werkplekken, kantine, diverse vergaderruimtes, directieruimtes en scrum-room. 

AAme Accountants & Belastingadviseurs. Delft
AAme Accountants & Belastingadviseurs. Delft

AAme Accountants & Belastingadviseurs is een gerenommeerd Accountantskantoor gevestigd in Delft. AAme Adviseurs biedt onder andere diensten op het gebied van accountancy, administratie, internationale en nationale belasting en salarisverwerking.

Diverse vleugels van dit groeiende bedrijf hebben wij mogen voorzien van gezonde ergonomische plekken zoals zit-sta werkplekken Crew gecombineerd met met efficiënte opbergmogelijkheden, ergonomische bureaustoelen en plantenbakken voor afscheiding en sfeer. De directie heeft een grote liefde voor kunst en dit heeft in combinatie met veel creatieve en innovatieve ideeën gezorgd voor een inspirerende werkomgeving.

 

Producten: Crew Zit-Sta werkplekken | Hero bureaustoelen | Orga+ | Orga+ plantenbakken

PowerQ Rotterdam
PowerQ Rotterdam

PowerQ is een inkoopcollectief en adviseur voor duurzame energie. Groen zit niet alleen in het logo en DNA van dit bedrijf... ook het nieuwe interieur straalt duurzaamheid uit en is het ook! Voor dit project hebben we allereerst de tapijttegels vervangen die versleten waren en op die plekken nieuwe tegels gelegd met garen van recycled nylon. Omdat de nieuwe tegels groen gekleurd zijn levert dit een speels effect op.. Naast de vloerbedekking hebben wij 26 zit-sta werkplekken geleverd en diverse ontmoetingsplekken gecreëerd, met producten geselecteerd op duurzaamheid of die goed te recyclen zijn. De nieuwe bureaustoelen van Giroflex staan bekend om hun lange levensduur en zijn makkelijk te upcyclen. De kuipen van de vergaderstoelen en barkrukken zijn gemaakt van PET-felt, een materiaal gemaakt van geryclede PET flessen. Groener kan bijna niet!

PowerQ over de samenwerking met Shiraz: 'Mooi design, goed opgeleverd en uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Daarnaast prettig om mee samen te werken!'

Tags: LJ1 Arca Giroflex 545 Work Out elektrische zit-sta werkplekken LJ3

L.C.G. Hardinxveld-Giessendam
L.C.G. Hardinxveld-Giessendam

Steeds vaker bundelen individuele zorgpraktijken hun krachten en komen samen in Gezondheidscentra. Ook in Hardinxveld Giessendam besloten diverse zorgpraktijken onder 1 dak verder samen te gaan. 

Voor het Lokaal Centrum voor Gezondheidszorg ( huisartsenpraktijk) hebben wij de inrichting voor de centrale wachtkamer, 10 spreekkamers, backoffice en kantinrichting mogen verzorgen. Naast de interieurontwerpen hebben wij ook kleuradvies en materialisatie en wandafwerking verzorgd.

 

Gekozen zorgmeubilair: Bureau Arca  | Every Chillback bureaustoelen | Lynx wachtkamerstoel | Onyx Wachtkamerbank

Comelit Nederland
Comelit Nederland

Comelit Group is marktleider op het gebied van video-deurintercoms en high-tec beveiliging. Omdat de Nederlandse vestiging, Comelit Nederland, verder werd uitgebreid, werden wij gevraagd een ontwerp te maken voor de inrichting van hun tweede kantoor en daarnaast nieuwe kantoorinrichting te leveren voor zowel hun huidige als nieuwe kantoor.

Het motto van Comelit is Passion. Technology. Design. en deze termen legde de basis voor dit interieurproject. De materialen glas en aluminium en de kleuren wit, grijs en groen refereren naar de moderne uitstraling van het bedrijf en de ontwikkelde producten. Naast twee showrooms, entree, pantry, inbouwkasten, een keukeneiland, vergaderruimte en lounge zitjes, diende er bijna 30 zit-sta werkplekken te worden gerealiseerd. Het gekozen meubilair is geselecteerd op basis van het design, de hoogwaardige techniek en duurzaamheid. Het complete project is ook te vinden op architectenweb, bekijk hem hier!

Tags: LJ 1  LJ 2  LJ 3 Arki Crew Zit-sta werkplekken 

Health Coach Program Den Haag
Health Coach Program Den Haag

Het Health Coach Programma heeft al vele bedrijven geholpen bij vitaliteit op de werkvloer en benaderde Shiraz voor de inrichting van hun nieuwe kantoortuin in Den Haag. Een eis was dat het een flexibel in te richten werkruimte zou worden waar ook incompany trainingen en persoonlijke coaching gegeven kan worden met een rustige uitstraling. Uiteraard was ook vitaliteit een belangrijk aandachtspunt en konden ergonomische zit-sta werplekken niet ontbreken. Daarnaast diende er ook voldoende (flexibele) werkplekken te komen voor coaches en partners: een statafel en akoestische treinbanken waren hier de oplossing: deze kunnen flexibel ingezet worden maar ook dienen als werkplek.

 

Health Coach Program over Shiraz : 'Denken heel goed mee, uitstekende service van begin tot eind. Werken heel netjes op locatie. Zelfs als er dingen mis gaan, wordt het heel goed opgelost. Zeer tevreden. '

 

Tags: Work-Out elektrische zit-sta bureaus Vergaderstoel Slim Bureaustoel Shiraz-NPR Bartafel Arca

J.T.G. Trading is een leverancier van vele bekende parfum merken en cosmetica en gesitueerd onder de wolk van Rotterdam. Nadat wij eerder meubilair aan moederbedrijf B&S hadden geleverd, vroegen zij begin 2016 aan Shiraz een ontwerp te maken voor een nieuwe kantoorinrichting. Op basis van een aantal gesprekken heeft onze  interieurontwerper Noesjin Blazer een voorstel gemaakt voor een heel nieuw concept waarbij hun Rotterdamse roots en de luxe goederen die het bedrijf levert, centraal stond. Omdat de gehele afwerking van het interieur grondig gerenoveerd diende te worden, was er ruimte om het nieuwe interieurconcept tot in de kleinste details uit te voeren. Shiraz heeft samen met een aantal andere partijen de gehele projectinrichting verzorgd, waarbij Shiraz naast het leveren van de meubels, de uitvoering van het project heeft begeleid.

Tags: Arki Pensum Every chillback Orga-Plus

Consulaat Angola
Consulaat Angola

Shiraz heeft voor Consulaat Angola (gevestigd te Rotterdam) de inrichting van de entree, receptiemeubilair, wachtkamermeubilair, trouwzaal en een aantal werkplekken mogen verzorgen. In overleg met de klant heeft onze interieurontwerpster een passend ontwerp gemaakt voor de inrichting, waar rekening is gehouden met de wensen van de klant en de identiteit van het bedrijf. Dit is duidelijk terug te zien in het eindresultaat, zo komt de kleur rood bijvoorbeeld mooi terug in de receptie, wachtkamer en trouwzaal, door middel van rode bureaustoelen, stofferingen of belettering. In de receptieruimte en wachtkamer zijn daarnaast akoestische panelen toegepast, deze panelen reduceren niet alleen geluid, maar laten ook duidelijk de herkomst en cultuur van Angola zien.

 

Tags: Receptiebalie Casus | Giroflex 353 | Giroflex 353 conferentie | 
Wachtkamerstoel Kicca | Wachtkamerstoeltje Snow Junior | Bijzettafel Introtec | Zaalstoel Enno 

Bolier Machinefabriek is al jaren een vaste klant van Shiraz. Toen ze besloten om hun pand te verbouwen en volledig opnieuw in te richten, werd Shiraz gevraagd een inrichtingsvoorstel te doen. Aan de hand van de wensen en eisen van Bolier en het advies van Shiraz, is er een passend ontwerp gemaakt, die ergonomisch, functioneel en mooi vormgegeven is. Er is bij dit project Palmberg meubilair met o.a. flexwerkplekken, kasten, directiewerkplekken en vergadertafels en ergonomische bureaustoelen van Giroflex toegepast. Shiraz heeft uiteindelijk 100 werkplekken, diverse vergaderruimtes, directieruimtes en de ontvangstruimte mogen leveren.

 

Tags : Palmberg Crew | Giroflex Aramis | Palmberg Prisma | Palmberg Pensum |
Fauteuil Kayak

Base Logistics
Base Logistics

Sinds 1994 is Base Logistics bekend met de service & kwaliteiten van Shiraz Office Furniture. Zij hebben besloten om in 2014 het gehele kantoor opnieuw in te richten en hebben ons hiervoor benaderd. De wensen waren hierbij het toepassen van zit/sta werken, modern en functioneel kantoormeubilair met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Op basis van goed advies en de wensen van de klant hebben wij de traditionele kantoorinrichting in een nieuw jasje gestoken. Het team van Shiraz Office Furniture vulde de wensen van Base Logistics op unieke wijze in. De elektrische zit/sta werkplekken van Palmberg in combinatie met ergonomische bureaustoelen van Interstuhl hebben gezorgd voor een zeer geslaagd resultaat! Hieruit is er ook besloten om locatie Amsterdam her in te richten.  

 

Tags : Palmberg Crew | Interstuhl Goal Edition | Newstar Monitorarm

 

Albert Heijn Achterberg
Albert Heijn Achterberg

Bij Albert Heijn Achterberg (een franchise van supermarktconcern AH, gevestigd te Steenbergen) heeft Shiraz onder andere de inrichting van kantinemeubilair, de vergaderruimte en het directiekantoor mogen verzorgen. In overleg met de klant is er voor de kantine gekozen voor oxo tafels en Cool stoelen, voor de vergaderruimte voor een Arki tafel gecombineerd met Movy conferentiestoelen van Interstuhl. Het kantoor van de directeur is helemaal ingericht met Palmberg meubilair. In het interieurontwerp is er natuurlijk ook rekening gehouden met de huisstijl van Albert Heijn, zo zijn de kantinestoelen bijvoorbeeld uitgevoerd in "Albert Heijn" blauw en is er gekozen voor meubilair met een strakke en moderne uitstraling, wat goed past bij het imago van de AH.

 

Tags: Tafel Oxo | Vergadertafel Arki | Interstuhl Movy | Palmberg Docking |
Palmberg Select 

 

Aannemingsbedrijf Pellikaan, gevestigd te Gorinchem heeft in 2015 één van zijn afdelingen helemaal opnieuw ingericht. Shiraz mocht hierin bijdragen door de levering en montage van het kantoormeubilair. In overleg is er gekozen, om in de kantoorruimte bench opstellingen van Palmberg te plaatsen, die door middel van een slinger hoogte instelbaar zijn. Tussen de tegenover elkaar liggende werkplekken zijn akoestische scheidingswanden geplaatst met een natuurlijke print, voor een hippe  en rustgevende uitstraling van het kantoormeublair. Daarnaast zijn er op de afdeling een vergadertafel, bartafel, diverse vergaderstoelen en barkrukken geleverd, ook is er een leuke zithoek gecreëerd met een bijzettafeltje, 2 fauteuils en een bank.

 

Tags: Palmberg Crew | Palmberg Prisma | Barkruk Kalea | Bijzettafel Kapio |
Fauteuil Kayak | Zitbank Matrix 

De Koninklijke Bam Groep is één van de bekendste bouwgroepen van Nederland. Shiraz is dan ook zeer trots, dat zij het gehele hoofdkantoor in Bunnik en een aantal leslokalen in Rotterdam mochten inrichten. Shiraz heeft in samenspraak met Bam gekozen voor kwalitatief zeer hoogwaardig kantoormeubilair van Palmberg. Voor de bureaus en kasten is er gekozen voor lichte tinten, terwijl de stoelen juist in een oranje, accentkleur naar voren komen, passend bij de huisstijl van Bam. Naast het leveren van de kantoorinrichting, heeft Shiraz ook de volledige in inhuizing en montage van het meubilair verzorgd, in 3 dagen zijn er zo'n 80 werkplekken, een aantal vergaderruimtes en diverse ergonomische bureaustoelen, en vergaderstoelen ingericht!

 

Tags: Palmberg Caldo | Palmberg Prisma | Vergaderstoel Milano | Giroflex Aramis | Palmberg Pensum | VanderSluis Noa | Vergadertafels op maat

 

 

 

 

De Coepel
De Coepel

Medisch Centrum, De Coepel, is een verzamelcentrum voor diverse medische instellingen, met o.a. een huisarts, tandarts en apotheek, waarvoor Shiraz de kantineruimte heeft ingericht. In overleg met de klant is er gekozen voor een warm en sfeervol ontwerp, met Arca tafels, Sunny kantinestoelen, Kicca barkrukken, trein treinbanken en zittie hockers. De tafels zijn uitgevoerd met een wit onderstel en donker blad, dit steekt mooi af tegen het vrolijke zithoekje wat gemaakt is met treinbanken en hockers, de treinbanken en hockers zijn namelijk voorzien van een zelf gekozen bloemprint, en zijn zo echte eyecatchers in de ruimte!

 

Tags: Bureau Arca | Bartafel Arca | Kantinestoel Sunny | Barkruk Kicca |
Treinbank Trein 

 

Maandag
Maandag

Maandag is een bekend uitzendbureau met 12 vestigingen door heel Nederland. Shiraz heeft vergadertafels op maat mogen leveren en monteren aan diverse vestigingen van Maandag. Samen met de klant en fabrikant is er een passende constructie bepaald, die het beste uitkomt in de ruimte en voldoet aan de eisen. Bij Maandag zijn de meeste tafels voorzien van een ellipsvormig blad en ronde poten, alles helemaal in wit, en geschikt voor vergaderingen van wel 12 tot 16 personen. Vergadertafels op maat maken is één van de specialiteiten van Shiraz, in samenwerking met onze fabrikant maken we een passend ontwerp, natuurlijk aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden, wij adviseren u hierbij graag in de keuze en mogelijkheden van bladvorm, poten en kleurcombinaties.

 

Tags : Palmberg ellips-vormige vergadertafel Systotec

Lucrasoft
Lucrasoft

 

 

Bij Lucrasoft ICT Groep heeft Shiraz de inrichting van het gehele kantoorpand mogen verzorgen, het gaat hierbij om de levering en montage van zo'n 50 werkplekken, een aantal vergaderruimtes, de kantine, de receptie, tot zelfs de stellingen voor het magazijn aan toe. Lucrasoft is al jaren een klant van ons, destijds en nu dus nog steeds kiezen ze voor ons hoogwaardige meubilair van Palmberg, alle bureaus, vergadertafels en kasten zijn afkomstig van deze fabrikant en de bureaustoelen zijn afkomstig van Giroflex.

 

Tags: Palmberg Caldo | Palmberg Prisma | Giroflex Athos | Palmberg Kit 
Palmberg Pensum Docking | Vergadertafels op maat