Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Bezoekersstoelen voor een gepast ontvangst

Als u vaak mensen ontvangt in uw directiekamer is het handig om gebruik te maken van bezoekersstoelen. De bezoekersstoelen maken namelijk meteen duidelijk dat er één vaste zitplaats is voor gasten en bezoekers. Door deze vaste plek te creëren geeft u uw hersenen ook de ruimte om tussen taken te kunnen wisselen. Er wordt in een keer onderscheid gemaakt tussen de plaats voor vergaderingen en overleggen, uw werkplek en de plek waar u gasten ontvangt. Deze duidelijke indeling kan zorgt niet alleen voor rust in uw directie inrichting, maar ook voor rust in uw werk. 

Omdat niet elke bezoekersstoel hetzelfde is, hebben wij in ons assortiment onderscheid gemaakt tussen design bezoekersstoelen, modulaire bezoekersstoelen en bezoekersfauteuils. Afhankelijk van uw wensen en voorkeur kunt u uitzoeken welk type bezoekersstoel het beste bij u past.


Bezoekersstoelen

De Blue stoelen familie (van links naar rechts): De blue conferentiestoel met zwart viersterren voetkruis, de Blue fauteuil met chroom viersterrenvoetkruis en de Blue lounge met zwart viersterrenvoetkruisWe kunnen bezoekersstoelen verdelen in drie categorieën: design bezoekersstoelen, modulaire bezoekersstoelen en bezoekers fauteuils.


Design bezoekersstoelen zijn geproduceerd met het oog op vormgeving, en zijn hierdoor een zeer mooie aanvulling aan uw directiemeubilair. Hier komt bij dat onze design bezoekersstoelen vrijwel allemaal geproduceerd zijn met het oog op duurzaamheid en een circulaire economie. Gaat uw voorkeur uit naar een compleet personaliseerbare, en persoonlijke bezoekersstoel? Dan kunt u dankzij ons assortiment modulaire bezoekersstoelen zelf een stoel samenstellen.

Bij de grotere directiekamers kan er ook gekozen worden voor een bezoekersfauteuil. Een bezoekersfauteuil is vaak groter dan de reguliere bezoekersstoelen, en bieden extra comfort aan de gebruiker.


Design bezoekersstoelen

Onze design bezoekersstoelen zijn ontworpen met het oog op vormgeving. De design bezoekersstoelen kenmerken zich door hun ontwerp, materialen en milieuvriendelijkheid. Onze collectie van De Vorm stoelen is hier een mooi voorbeeld van. De design stoelen hebben een kuip van gerecycled PET felt. Het milieuvriendelijke materiaal is gemaakt van gerecyclede PET flessen en is leverbaar in verschillende en unieke kleursamenstellingen. Het frame van de stoel is gemaakt van gerecycled staal en leverbaar in diverse RAL kleuren. Omdat de stoelen zijn opgebouwd uit gerecycled materiaal dragen zij bij aan het opruimen van de aarde en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Ons assortiment design bezoekersstoelen heeft als doel een eye-catcher in de ruimte te zijn. Tegelijkertijd bieden de stoelen een comfortabele zitplaats voor uw bezoekers. Onze design stoelen zijn niet alleen in te zetten als bezoekersstoelen, maar ook als vergaderstoelen en eventueel zelfs kantinestoelen.


Modulaire bezoekersstoelen

Onze modulaire bezoekersstoelen hebben het grote voordeel dat ze geheel personaliseerbaar zijn. De modulaire bezoekersstoelen hebben een unieke zitschaal en een brede variatie aan onderstellen. Omdat u dezelfde zitschaal kunt uitvoeren met diverse onderstellen is het mogelijk om dezelfde stoel in diverse varianten toe te passen binnen uw kantoor.

De uitvoeringsmogelijkheden van onze modulaire bezoekersstoelen maken diverse toepassingen mogelijk. Dankzij de diverse onderstellen, met of zonder wielen, kunt u de modulaire bezoekersstoelen ook gebruiken als conferentiestoelen en wachtkamer fauteuils.


Bezoekers fauteuils

Bezoekers fauteuils zijn, net zoals onze design bezoekersstoelen, een eye-catcher in de ruimte. De grote bezoekers fauteuils hebben vaak een massief uiterlijk en zijn volledig gefocust op het comfort van de gebruiker. De hoge rugleuning van de bezoekers fauteuil biedt uw bezoeker privacy en afscherming. Omdat de bezoekers fauteuils vrij grote zitoplossingen zijn, zijn ze heel goed toe te passen als vrijstaand element in uw ruimte. Dit maakt het mogelijk om onze bezoekers fauteuils in zowel privé kantoren als open kantoorruimtes toe te passen.

Onze bezoekers fauteuils worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Dankzij het productieproces en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben onze fauteuils een zeer lange levensduur. Dankzij het ontwerp en comfort van onze bezoekers fauteuils kunt u de fauteuils eventueel ook als flexwerkplek of vergaderplek gebruiken.