Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Download hier onze brochures

2016 brochures

 

Wij zijn altijd in beweging en dat laten we u hier graag zien met onze 3 gloednieuwe brochures voor 2016, gevuld met kantoormeubilair uit diverse prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar klassiek, zakelijk, trendy of modern meubilair, u bent bij Shiraz aan het juiste adres! En vergeet daarbij vooral niet dat bijna al ons meubilair leverbaar is in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren. U vindt het meubilair,  de aankleding en accessoires uit onze brochures terug op onze website. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de brochure of een andere vraag over de inrichting van uw (kantoor)ruimte, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 Download of bekijk een brochure online, door op de afbeelding te klikken.

 

 

Actie brochure

Brochure

Receptie & wachtkamermeubilair 


2015 Brochure


Wij zitten nooit stil en dat is de zien aan onze nieuwe brochure. Gedurende dit jaar zijn we dealer geworden van nieuwe fabrikanten en hebben hierdoor ons productaanbod weer aanzienlijk mee vergroot.

Vooral in het segment 'leuk betaalbaar design' zijn veel nieuwe producten toegevoegd. Zo zijn nu nu dealer van HAY!. Een hip Deens merk, waarvan de stoelen erg gewild zijn in de MKB & Particulier markt. Waarom? De stoelen hebben een leuk design, korte levertijd en er zijn veel kleurmogelijkheden mogen. Dit alles voor een zeer betaalbare prijs.

Gezien de zorgsector groeiende is, hebben we ook het aanbod zorgmeubilair aanzienlijk vergroot. Een sectie is te vinden onder het kopje 'zorgmeubilair' in de brochure. Ons totale aanbod is uiteraard te vinden op onze website. Bekijk hiervoor alle zorgstoelen 

Download of bekijk de brochure online, door op de afbeelding te klikken.

brochure 2015'' rel=


2014 Brochure


In onze nieuwe brochure worden er diverse aspecten van de kantoorinrichting behandeld zo vindt u er o.a. meubilair voor kantoor, receptie, wachtkamer, vergaderruimte, kantine en magazijn maar ook accessoires om uw kantoorinrichting helemaal af te maken. Naast een selectie van ons favoriete meubilair vindt u ook een aantal nieuwe kantoormeubelen, die we in onze brochure graag aan u introduceren.

Daarnaast bevat de brochure veel nuttige informatie over gezond werken en akoestiek in een kantooromgeving. U vindt er o.a. tips om meer te bewegen tijdens het werken en informatie over akoestiek op de werkvloer, goede akoestiek in een werkomgeving zorgt namelijk voor een verhoogde concentratie en daarmee een verhoogde werkproductiviteit

In onze brochure staat een kleine selectie van ons uitgebreide assortiment, bekijk onze website of kom eens langs in de showroom voor alle mogelijkheden! Heeft u interesse in meubilair wat u gezien heeft op onze site of in de brochure stuur ons dan een mailtje, bel even of vul het contactformulier in, we maken voor u dan graag een scherpe offerte.

Download of bekijk de brochure online, door op de afbeelding te klikken.