Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Terio Plus Callcenter Wanden

Contact Shiraz Dit product kan helaas niet online gekocht worden. Bent u toch geïnteresseerd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan even contact op. Contact
  • Akoestisch gecertificeerd
  • Modulaire opstelling
  • Bruikbaar als prikbordDownload brochureDownload brochure Download stofstaalDownload stofstaal
Certificaten


Lees meer over Terio Plus Callcenter Wanden

Productomschrijving

De Terio Plus scheidingswanden bieden een ideale oplossing voor callcenters. Het modulaire systeem is makkelijk op te bouwen en maakt diverse opstellingen mogelijk. De scheidingswanden hebben zijn akoestisch gecertificeerd en dienen als visuele en akoestische afscherming tussen de werkplekken. De wanden vangen geluiden uit de ruimte op en dempen de nagalm in de ruimte, hierdoor is geluidsoverlast geen probleem meer. De scheidingswanden kunnen worden uitgevoerd met accessoirerails, de accessoirerails kunnen beeldschermen, inlegbakjes en lampen houden waardoor uw werkoppervlakte leeg blijft. Zo maakt u optimaal gebruik van alle oppervlakte die u hebt.

De scheidingswanden zijn omlijst met een smal frame. Het frame is bestaat uit gecoat aluminium en heeft een dikte van 3 mm. De vulling van de wand zelf is opgebouwd uit een 25 mm dikke honingraatstructuur, deze is aan beide zijden uitgevoerd met een 4 mm dik poreus polyester vezelbord. De opbouw van de scheidingswand zorgt voor een zeer goede absorptiewaarde in zowel het lage als het hoge frequentiebereik. Dankzij de twee componenten vezelverbinding uit polyestervezels en speciale lijm vezels heeft de plaat een hoge stabiliteit. De vulling van de wanden is volledig recyclebaar en vormt geen gevaar voor het milieu. Daarnaast zorgt de akoestische vulling ervoor dat u de wand kunt gebruiken als prikbord.

De acessoirerails bestaan uit een compact aluminium profiel. De ruimte tussen de twee accessoirerails in is 10 cm hoog. Tussen de accessoirerails zijn de wanden magnetisch. Het magnetische gedeelte van de scheidingswand is ook bedekt met stof.

Dankzij verbindingszuilen zijn de wanden gemakkelijk en flexibel aan elkaar te koppelen. De scheidingswanden kunnen in een hoekinstelling van 0 tot 180 aan de zuilen gekoppeld worden. De wanden zijn gemakkelijk te koppelen en ontkoppelen waardoor de opstelling in een handomdraai veranderd kan worden. zo vormt dit modulaire systeem een oplossing voor iedere ruimte.

De scheidingswanden zijn leverbaar in diverse stofsoorten en kleuren.


Eigenschappen
  • Akoestisch gecertificeerd
  • Modulaire opstelling
  • Bruikbaar als prikbord
Stel direct uw vraag
over dit product
Stel een vraag per e-mail stel een vraag per
e-mail
Bel ons bel 078 617 65 30
Bezoek onze showroom en anders..
bezoek onze grote
1000m showroom