Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Geluidloos werken met Akoestische Werkplekken

Akoestische werkplekken zijn niets meer dan een losse kantoorruimte, maar dan wel helemaal geluidsdicht en natuurlijk compact genoeg om in uw kantoor te passen! 

Het idee van een akoestische werkplek is in de basis vrij simpel: het is een compacte losse ruimte met (afhankelijk van het type werkplek) ruimte voor één of meerdere personen. De ruimte is van binnen helemaal afgewerkt met akoestisch materiaal waardoor de werkplek helemaal geluidsdicht is. Geluiden van buitenaf zijn in de werkplek niet hoorbaar, en de geluiden binnen de werkplek zijn van buiten niet te horen.

Alle akoestische werkplekken beschikken over een eigen ventilatiesysteem en basis verlichting. Afhankelijk van het type werkplek dat u zoekt, zijn er toevoegingen zoals tafelbladen of mediaschermen mogelijk.

De akoestische werkplekken binnen ons assortiment variëren van geluidsdichte telefooncellen tot aan volledig geluidsdichte vergaderplekken. Dankzij de verschillende types akoestische werkplekken, kunt u op basis van functie bepalen welk type akoestische werkplek geschikt is voor u.


Akoestische werkplekken

Akoestische werkplekken zijn leverbaar in veel verschillende maatvoeringen en varianten. Zo zijn er dubbele akoestische werkplekken, waarbij u op een klein oppervlakte twee geluidsdichte werkplekken krijgt. Maar er zijn natuurlijk ook XL akoestische werkplekken met genoeg ruimte voor vergaderingen en teambesprekingen.

Bent u op zoek naar een akoestische werkplek? Bekijk hier ons online assortiment, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Bekijk alle akoestische werkplekken


Akoestische werkplekken met bureaublad

Een geluidsdichte omgeving


De akoestische werking van de werkplekken is te herleiden naar hun afwerking. De akoestische werkplekken zijn vanbinnen namelijk helemaal afgewerkt met akoestische panelen, zowel op de wanden als op het plafond. De vloer is afgewerkt met tapijt.

De kunst van de akoestische elementen is dat ze geen geluid doorlaten, maar ze ook niet compleet dempen. Als de geluiden compleet gedempt zouden worden, zou het ontzettend vermoeiend zijn om te praten of te luisteren.


Van flexwerkplek tot vergaderruimte


De verschillende maatvoeringen van onze akoestische werkplekken maken het mogelijk om ze vrijwel overal toe te passen - met alle functies van dien.

Het formaat van onze akoestische werkplekken varieert van telefooncel tot vergaderruimte. Optioneel zijn veel van onze akoestische werkplekken leverbaar op wielen, zodat u de akoestische werkplek zelf kunt verplaatsen waar en wanneer dit uitkomt. Zo transformeren onze akoestische werkplekken van ruime flexwerkplek tot vergaderruimte of telefoonruimte. 

Akoestische werkplek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Akoestische vergaderruimte


Bent u benieuwd naar de extra mogelijkheden en opties van onze akoestische werkplekken, of wilt u graag een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op.

Onze adviseurs informeren u graag over ons assortiment, en kijken met u mee naar alle mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u mag natuurlijk ook altijd langskomen in onze 1000 m2 showroom langs de A16.