Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Akoestische panelen voor wand en plafond

 

De akoestiek op kantoor speelt een grote rol in hoe u zich voelt tijdens uw werk, geluidsoverlast kan er namelijk voor zorgen dat u uw werkplek als stressvol en vermoeiend ervaart. Een kantoor met goede akoestiek wordt daarentegen algauw prettig en rustgevend gevonden.

De akoestiek in uw ruimte is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het formaat van uw ruimte en de gebruikte materialen binnen uw interieur. Onze akoestische panelen zijn speciaal ontworpen om uw akoestiek volledig te optimaliseren. Akoestische panelen vangen namelijk de geluidsgolven op die tussen de vloer en het plafond (en vanaf harde materialen) kaatsen.

Een goed akoestisch paneel absorbeert geluiden uit zowel het lage- als het hoge frequentiebereik. Dit is van belang, want een gezond oor hoort geluiden tussen de 20 en de 20.000 Hz.

Bent u op zoek naar een goed akoestisch paneel, maar weet u niet welke oplossing het meest geschikt is voor uw ruimte of weet u niet hoeveel materiaal u nodig hebt? Wij adviseren u graag. Op basis van uw ruimte kijken we samen naar welke aanpassingen nodig zijn om de akoestiek te optimaliseren, en leveren wij een volledig ontwerp waarin u deze aanpassingen voor uzelf kunt zien. 

 


Akoestische panelen

Opstelling van verschillende wandpanelen


Om ons assortiment akoestische panelen overzichtelijk te houden hebben wij onze akoestische panelen onderverdeeld in de groepen wandpanelen, hangpanelen en plafondpanelen. Binnen deze categorieën vindt u akoestische panelen van verschillende merken. Naast merken verschillen onze akoestische panelen ook in vormgeving, materiaal en absorptiewaarden.

Wilt u zeker weten of u de juiste keuze maakt? Neem gerust contact met ons op.


Wandpanelen

Wandpanelen worden speciaal ontwikkeld voor montage op een muur of tussenwand.

De plaatsing van deze akoestische panelen zorgt ervoor dat ze vrijwel geen plaats in beslag nemen. Hierdoor zijn ze ook perfect toe te passen in kleine kantoren. De verschillende diktes, breedtes en kleuren maken het ook mogelijk om onze wandpanelen als eyecatcher toe te passen.

Bekijk alle wandpanelen


Hangpanelen


Akoestische hangpanelen worden via een plafondbevestiging vrij in uw ruimte geplaatst. Door de hangende montage van deze akoestische panelen kunt u ze perfect gebruiken boven sideboards en kasten.

Grotere hangpanelen kunnen ook ingezet worden als ruimteverdelers, als afscherming rondom een bepaalde plek of juist als blikvanger in de ruimte. Bent u op zoek naar een hangende scheidingswand? Of wilt u graag een kleiner hangpaneel voor boven uw werkplek? 


Bekijk alle hangpanelen


Plafondpanelen


Plafondpanelen zijn een speciale akoestische oplossing voor open ruimtes. De akoestische panelen worden aan uw plafond bevestigd en dienen als demper voor geluidsgolven die tussen uw vloeroppervlak en plafondoppervlak willen kaatsen. Dankzij onze plafondpanelen kunt u dus uw akoestiek optimaliseren zonder uw open indeling te verliezen.

Afhankelijk van de kleur of het type plafondpaneel kunt u uw plafondpanelen naar voren laten komen als design elementen, maar u kunt ze natuurlijk ook altijd onopvallend wegwerken tegen uw plafond aan. U vindt al onze plafondpanelen in ons online assortiment.


Bekijk alle plafondpanelen