Corona Update Wij zijn geopend zoals u van ons gewend bent | Bekijk hier de maatregelen die wij nemen | Bekijk onze oplossing voor kantoor hier.
  • GROTE SHOWROOM VAN 1000M2
  • VRAGEN? 078-617 65 30
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND

Akoestische bureaupanelen voor een stille werkplek

Een stille, afgeschermde werkplek doet wonderen voor uw concentratievermogen en uw werkprestatie. Helaas is er tegenwoordig veel sprake van geluidsoverlast op kantoor. Grote open ruimtes, harde telefoongesprekken en voorbijlopende collega's maken deze situatie niet beter.

Akoestische bureaupanelen vormen de persoonlijke oplossing voor dergelijke problemen. Het akoestische bureaupaneel is makkelijk op een werkplek te monteren, en vangt direct omgevingsgeluiden op om ze te dempen. Hier komt bij dat de akoestische bureaupanelen ook effectief de geluiden dempen die u produceert. Een telefoongesprek en het getik van een toetsenbord worden direct opgevangen, deze geluidsgolven krijgen dan ook niet de kans om verder de ruimte in te kaatsen.

Onze akoestische bureaupanelen zijn toe te passen op vrijwel ieder soort werkplek, en zijn leverbaar in verschillende absorptieklassen en montage methoden. 

 


Akoestische bureaupanelen


Er zijn verschillende soorten akoestische bureaupanelen, waardoor er voor iedere werkplek een geschikt type akoestisch bureaupaneel kan worden geleverd. Wij maken onder andere onderscheid tussen losse bureaupanelen, fly-over bureaupanelen, bureaupanelen voor bench werkplekken en callcenter werkplekken.

Of u nu op zoek bent naar een akoestisch bureaupaneel met voetstuk voor een vrije plaatsing, of als u liever een lang fly-over paneel wilt hebben - u vindt al onze akoestische bureaupanelen in ons online assortiment!


Bekijk alle akoestische bureaupanelen


Waar wilt u uw akoestische bureaupaneel hebben?

Akoestisch bureaupaneel met bladklemmen en Akoestisch bureaupaneel op stelvoet

Als u behoefte hebt aan een onbeweegbaar paneel, kunnen wij het akoestische bureaupaneel aan uw bureaublad vastklemmen. Maar onze bureaupanelen zijn ook vrij te plaatsen!

Een voetstuk maakt het mogelijk om het bureaupaneel vrij te plaatsen, en weer te verplaatsen. Dit maakt het bureaupaneel enorm flexibel in haar plaatsing.


Soorten akoestische bureaupanelenOnze akoestische bureaupanelen zijn leverbaar in verschillende soorten, met elk hun eigen toepassing. De onderverdeling in akoestische bureaupanelen wordt gemaakt in hun toepassing. Zo zijn er vrijstaande bureaupanelen, maar ook fly-over panelen met overstek en hygiënische bureaupanelen.

Doe hier alvast uw inspiratie op, u vindt al onze akoestische bureaupanelen in ons online assortiment. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Vrijstaande bureaupanelen

Bureaupanelen met ingebouwde klem

Fly-Over bureaupanelen

Benchwerkplek bureaupanelen

Call Centre bureaupanelen